Lupa
Obsah Obsah
Portál

Zvěřinovy dny v Českých Budějovicích

Datum publikace22. 5. 2003, 14.00
TiskTisk

XI. Dny Josefa Zvěřiny se letos uskuteční v prostorách Teologické fakulty Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích ve dnech 23.- 25.5. Účastníci se budou zamýšlet nad dopady 2. vatikánského koncilu v dnešní církvi.

České Budějovice: 'Druhý vatikánský koncil-nedokončený úkol?' Tak zní téma letošních Dnů Josefa Zvěřiny, které se v roce, kdy si připomínáme 90. výročí narození tohoto významného teologa, konají v Českých Budějovicích.

Reflexe výsledků koncilu, který otevřel katolickou církev soudobému světu a vyzval věřící, aby přijali za své bolesti a radosti lidí své doby, to bude úkol pro všechny účastníky XI. Dnů Josefa Zvěřiny.

Své příspěvky mimo jiné přednesou:
Vídeňský světící biskup Dr. Helmut Krätzl.
Prezident České křesťanské akademie prof. Tomáš Halík.
Pracovník Katedry filozofie a religionistiky Teologické fakulty Jihočeské univerzity doc. PhDr. Josef Ondok.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou