Lupa
Obsah Obsah
Portál

Betlémské světlo v Plzni

Datum publikace20. 12. 2005, 14.00
TiskTisk

Betlémské světlo letos přicestovalo do Plzně v sobotu 17. prosince z Brna. V současné době jej na několika místech opatrují skauti a skautky ze skautského střediska Ichtys Plzeň, aby je 23. a 24. prosince mohli vydávat veřejnosti.

Plzeň: V pátek 23. 12. bude plzeňský biskup Mons. František Radkovský celebrovat v 8.00 hodin v katedrále sv. Bartoloměje mši sv. s přijetím Betlémského světla. Po jejím skončení až do 10 hodin budou Betlémské světlo v katedrále vydávat plzeňští skauti.
Betlémské světlo si bude možné vyzvednout i na Štědrý den, a sice od 8.00 do 17.00 hodin v katedrále sv. Bartoloměje a od 13.00 do 17.00 hodin v kostele Nanebevzetí Panny Marie ve Františkánské ulici.
Hořet bude Betlémské světlo také v budově Českého rozhlasu Plzeň na nám. Míru, kde bude návštěvníkům k dispozici 23. a 24. prosince po celý den.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou