Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Setkání členů Vězeňské duchovenské péče

Datum publikace2. 2. 2001, 0.00
TiskTisk

Na 60 vězeňských duchovních a pastoračních pracovníků ve vězeňství ze 30ti zařízení v ČR se setkalo v Hradci Králové.

Hradec Králové: Setkání vězeňských duchovních a pastoračních pracovníků ve vězeňství z celé ČR a z různých církví (z přibližně 30ti zařízení na území republiky) se konalo 30.1. v Hradci Králové jako výroční setkání ekumenického sdružení Vězeňské duchovenské péče. Mezi téměř 6 desítek účastníků zavítala také generální ředitelka Vězeňské služby ČR Kamila Meclová.

Setkání zahájil úvodním pozdravem královéhradecký biskup Dominik Duka. Jedním z účastníků byl i světící biskup z Hradce Králové Josef Kajnek, který je v České biskupské konferenci pověřen koordinací vězeňské služby na území ČR. Podle jeho slov je práce duchovních a pastoračních asistentů ve věznicích vysoce ceněna generálním ředitelstvím i vedením jednotlivých věznic.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou