Lupa
Obsah Obsah
Portál

Den otevřených dveří v 'Jaboku'

Datum publikace26. 2. 2001, 21.00
TiskTisk

Na Den otevřených dveří, který se uskuteční ve čtvrtek 1. března od 10.00 hodin, zve JABOK - Vyšší sociálně pedagogická a teologická škola (Salmovská 8, Praha 2).

Praha: Na Den otevřených dveří, který se uskuteční ve čtvrtek 1. března od 10.00 hodin, zve JABOK - Vyšší sociálně pedagogická a teologická škola, zaměřená na vzdělávání sociální pracovníků, pedagogů a vychovatelů na křesťanském základě. V sídle školy (Salmovská 8, Praha 2) jsou očekáváni zájemci o získání kvalifikace pro práci v sociální oblasti nebo v církevní pastoraci se sociálním zaměřením. JABOK je řádným členem Asociace vzdělavatelů v sociální práci.

Specifika školy: Otevřenost a dialog z křesťanských pozic, reflektující vlastní postoje i upevňující toleranci a úctu k jiným názorům a hodnotám. Formace osobnosti a výchova ke službě v přátelské atmosféře, důvěře, neformální komunikaci, přátelství a solidaritě i ve službě studentů školnímu společenství.

Duchovní dimenze: možnost účasti na bohoslužbách ve školní kapli, duchovního doprovázení, neformálních rozhovorů. Mimoškolní aktivity: klub, čajovna, kaple, sport, putování po horách. Mezinárodní spolupráce se školními a sociálními institucemi, zahraniční praxe.

Přijímací řízení: Přihláška (škola má vlastní), písemné testy (psychologické, z českého a cizího jazyka aj.), pohovor (motivace, všeobecný rozhled, názorové zakotvení). Podmínkou k přijetí je ukončené středoškolské vzdělání (maturita). Příslušnost k nějaké církvi není podmínkou, uchazeči ale musí souhlasit s křesťanským zaměřením školy. Termín pro odevzdání přihlášky: do 15.4.2001.

Bližší informace: JABOK, Salmovská 8, 120 00 Praha 2; tel: 02/24 99 01 50 (denní studium) a 24 99 01 52 (dálkové studium); e-mail: jabok1@volny.cz; http://www.volny.cz/jabok1.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou