Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Seznámení spolupracovníků TS ČBK s novým redakčním systémem

Datum publikace30. 3. 2001, 22.00
TiskTisk

Mediální pracovníci českých a moravských diecézí se 29.3. učili zacházet s novým redakčním systémem tiskového střediska České biskupské konference v budově firmy Siemens v Praze 6.

Praha: Mediální pracovníci českých a moravských diecézí se učili zacházet s novým redakčním systémem tiskového střediska České biskupské konference (TS ČBK) v budově firmy Siemens v Praze 6 (29.3.). Každý spolupracovník TS ČBK bude mít nyní možnost informovat o aktuálních událostech přímo z počítače na svém pracovišti - na internetové adrese http://tisk.cirkev.cz. Nový program Nemesis umožňuje vkládat na internetovou stránku nejen texty, ale i obrázky a tabulky.

Zpravodajský web TS ČBK je již několik let - ve stávající podobě - využíván zejména tiskovými agenturami, redakcemi rozhlasu i televize, novin a časopisů, ale i elektronickými médii.

Zasílání zpravodajství e-mailem si mohou zájemci na uvedené adrese objednat již nyní, kdy jsou stránky ještě ve zkušebním provozu.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou