Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Bohoslužba vyslání do služby vojenského kaplana

Datum publikace5. 4. 2001, 17.00
TiskTisk

Bohoslužba vyslání do služby vojenského kaplana se koná 5.4. v 18.00 v Jindřichově Hradci.

Jindřichův Hradec: Bohoslužba vyslání do služby vojenského kaplana se koná ve čtvrtek 5. dubna v 18.00 v proboštském kostele Nanebevzetí Panny Marie v Jindřichově Hradci. Bohoslužbě budou předsedat synodní senior Českobratrské církve evangelické (ČCE) Pavel Smetana a pražský arcibiskup kardinál Miloslav Vlk. Do služby vojenského kaplana bude vyslán Mgr. Jan Blažek (41), dosavadní farář místního sboru ČCE, který v polovině dubna vystřídá v misi SFOR v Bosně kaplana Mgr. Jakuba Holíka (30), římskokatolického kněze brněnské diecéze.

Jan Blažek je v Bosně v pořadí 9. kaplanem. U jednotky v Kosovu, v síle jedné roty, působí kaplan pouze o Vánocích a Velikonocích, vždy po dobu nejméně 14ti dnů.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou