Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Setkání ekumenických rad Evropy

Datum publikace5. 4. 2001, 17.00
TiskTisk

Zástupci ekumenických rad Evropy se ve dnech 5.-8. dubna sejdou v Praze.

Praha: Zástupci ekumenických rad Evropy se ve dnech 5.-8. dubna sejdou v Praze. Delegáti téměř ze všech zemí Evropy se každoročně setkávají v některé evropské zemi. V České republice se toto setkání uskuteční letos poprvé. Pořadatelem akce je Konference evropských církví, jejíž generální sekretář Keith Clements bude v Praze také přítomen. Za českou stranu je hostitelem Ekumenická rada církví (ERC).

Na programu jednání budou otázky související se spoluprací církví s Evangelickou aliancí, dále se bude diskutovat o působení ekumenických grémií v období studené války, uskuteční se setkání s představiteli českých církví a v neděli 8. dubna se delegáti z účastní bohoslužeb v několika pražských sborech.

Bližší informace: Naděje Mandysová, vedoucí tajemnice ERC; e-mail: ekumrada@iol.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou