Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Víkendy pro starší ženy

Datum publikace19. 4. 2001, 22.00
TiskTisk

Velehrad: Víkendy pro ženy, které prožívají 'třetí věk', připravuje Centrum pro rodinný život v Olomouci. Součástí víkendů jsou přednášky zaměřené na radosti a starosti stáří, vztah k manželovi, dětem, vnoučatům, vztah k Bohu a prohloubení duchovního života. Během víkendu je příležitost ke společným modlitbám, rozjímání, mši, svátosti smíření i svátosti pomazání nemocných a k rozhovoru s knězem, který bude přítomen po celou dobu setkání.

Termíny a místa konání:

* 20.-22.4. Velehrad

* 25.-27.5. Velehrad (i pro manželské páry)

* 8.-10.6. Králíky

Cena 400 Kč zahrnuje ubytování a stravu.

Přihlášky: Marie Mourková, Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc; tel: 068/53 12 850. Na přihlášce je třeba uvést jméno, adresu - včetně PSČ, věk a datum víkendu.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou