Lupa
Obsah Obsah
Portál

Putování po plzeňských kostelích

Datum publikace25. 4. 2001, 1.00
TiskTisk

Plzeň: Prohlídky kostelů, kaplí a klášterů západočeské metropole zahájí v sobotu 28. dubna plzeňský architekt Ing. Jan Soukup v kostelích sv. Mikuláše a U Ježíška. Sraz účastníků je ve 14.00 hodin v kostele sv. Mikuláše na Mikulášském náměstí.

Od dubna do září letošního roku navštíví zájemci o historii v doprovodu Ing.arch. Soukupa, který prohlídky doplní zasvěceným výkladem, postupně další plzeňské kostely a církevní památky: kostel sv. Anny v Bezručově ulici, kostel sv. Petra a Pavla v Liticích a klášter dominikánů a kostel P. Marie Růžencové na Jiráskově náměstí. Tento projekt nabízí zájemcům ze široké veřejnosti možnost postupně poznat významné církevní stavby ve čtvrtém největším městě České republiky.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou