Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Týden modliteb za duchovní povolání

Datum publikace25. 4. 2001, 1.00
TiskTisk

Praha: Týden modliteb za duchovní povolání (29.4.-6.5.) aneb Potřebujeme kněze, řeholníky a řeholnice? Na 4. velikonoční neděli (letos 6.5.) připadá Světový den modliteb za duchovní povolání, ke kterému pravidelně papež Jan Pavel II. zasílá své poselství. Letošní motto: 'Život jako povolání'. Duchovní texty k tomuto týdnu najdou zájemci na internetových stránkách Konference vyšších představených ženských řeholí (KVPŽŘ) www.volny.cz/kvpzr a oficiální překlad poselství Svatého otce na adrese www.cirkev.cz - v rubrice 'Dokumenty'.

V rámci Týdne modliteb za povolání se budou konat společné modlitby v kostele Panny Marie v Praze-Strahově od 29.4. vždy v 17.00 hodin. V sobotu 5. května se zde uskuteční od 14.00 hodin díkůvzdání s děkovnou adorací a od 15.00 hodin mše, kterou bude celebrovat pražský arcibiskup kardinál Miloslav Vlk.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou