Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

1. mistrovství ČR ve znalostech Bible

Datum publikace2. 6. 2001, 0.00
TiskTisk

Praha: 1. ročník mistrovství České republiky ve znalostech Bible se uskuteční v sobotu 2. června od 9.30 hodin v prostorách sboru Církve československé husitské v Praze - Vinohradech (Dykova 1). Očekává se přes 60 účastníků starších 16 let z deseti křesťanských denominací, kteří budou soutěžit ve čtyřčlenných družstvech. Organizátoři akce chtějí přispět k návratu Bible do širšího povědomí našeho národa. Mistrovství se koná pod záštitou předsedy Senátu Parlamentu ČR Petra Pitharta a promluví při něm také Dave Foster z Velké Británie, který do naší vlasti tajně dovážel Bible v období komunistické totality.

Bližší informace - tel: 02/22 51 56 63; e-mail: sedlacek@alphanet.cz; internetová adresa: www.biblenet.cz.

Na adrese www.sinaj.cz je pro zájemce připraven test z otázek loňské národní soutěže v Kutné Hoře, která již byla organizována podle pravidel připravovaného mistrovství světa ve znalostech Bible.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou