Lupa
Obsah Obsah
Portál

Setkání Sekce pro mládež ČBK se zástupci hnutí a řeholí

Datum publikace5. 6. 2001, 18.00
TiskTisk

Praha: Pracovní zasedání členů diecézních center pro mládež a zástupců hnutí a řeholí pracujících s mládeží se koná dnes (5.6.) v Praze - Dejvicích, v prostorách České biskupské konference (ČBK). Setkání pořádá sekretariát Sekce pro mládež ČBK za účelem zkvalitnění přípravy a průběhu III. Celostátního setkání mládeže, které proběhne ve dnech 13.-18.8.2002 ve Žďáru nad Sázavou.

Již tradičně se během přípravného roku vytvářejí pracovní skupinky mladých lidí, kteří se tak konkrétně zapojují do přípravy setkání. Aby se ve Žďáru odrazila různost mladých lidí a pestrost církve, je třeba, aby se do přípravy zapojili mladí lidé z nejrůznějších společenství. Dnešní pracovní setkání je příležitostí pro všechny, kdo s mládeží pracují, aby společně přemýšleli o spolupráci.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou