Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Izraelská velvyslankyně navštívila kardinála Vlka

Datum publikace15. 6. 2001, 18.00
TiskTisk

Izraelská velvyslankyně Erella Hadar navštívila 15.6. kardinála Miloslava Vlka.

Praha: Velvyslankyně státu Izrael v České republice paní Erella Hadar navštívila pražského arcibiskupa kardinála Miloslava Vlka. Návštěva se uskutečnila v Arcibiskupském paláci v Praze v pátek 15.6. dopoledne.

Hlavním důvodem návštěvy izraelské velvyslankyně bylo poděkování za projev soustrasti, který kardinál Vlk zaslal na izraelské velvyslanectví krátce po sebevražedném atentátu v Tel Avivu, díky němuž přišlo počátkem června o život 19 lidí a kolem stovky jich bylo zraněno.

Během setkání se dále hovořilo o situaci na Blízkém východě, o mezináboženském dialogu a úloze, kterou hrají v blízkovýchodním problému jednotlivé náboženské komunity žijící v této oblasti. Byla konstatována nutnost zastavení násilí a mírového řešení otevřených otázek.

Velvyslankyně Erella Hadar si poté prohlédla reprezentační prostory Arcibiskupského paláce.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou