Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Otevření Komunitního centra sv. Prokopa v Praze - Nových Butovicích

Datum publikace18. 6. 2001, 19.00
TiskTisk

Komunitní centrum sv. Prokopa v Praze 13 - Nových Butovicích vysvětí kardinál Miloslav Vlk 19.6. v 17 hodin. Prohlídka společenských prostor centra se koná 20.6. od 15 do 18 hodin. Následuje koncert.

Praha: Nově postavené Komunitní centrum sv. Prokopa v Praze 13 - Nových Butovicích (Sluneční nám., stanice metra B Hůrka) vysvětí pražský arcibiskup kardinál Miloslav Vlk v úterý 19. června při mši od 17.00 hodin. Slavnosti se zúčastní také starosta Prahy 13 Ing. Petr Bratský spolu s dalšími představiteli obce, která věnovala na tento projekt 2,5 milionu korun, zástupci sponzorů - z církevních i necírkevních kruhů, místní duchovní správce P. Mariusz Kuźniar a četní hosté. Po mši je připraveno přátelské setkání s kardinálem Vlkem a starostou Bratským.

Prohlídka společenských prostor centra se uskuteční ve středu 20. června od 15 do 18 hodin. Následuje slavnostní koncert v podání Kramářova dechového tria a pěveckého souboru Carmina Vocum.

V současné době se ještě připravují vnitřní prostory budovy pro jednotlivé aktivity, které zde budou pravidelně probíhat - např. Mateřské centrum pro maminky na mateřské dovolené, programy pro děti, výuka náboženství, bohoslužby a další. Širší zprovoznění Komunitního centra sv. Prokopa se očekává v září 2001.

Bližší informace: Magda Vlčková, tel: 02/651 81 93.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou