Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Tisková konference se zástupci CCEE

Datum publikace19. 6. 2001, 14.00
TiskTisk

Tisková konference se zástupci CCEE se koná 22.6. v 10.30 na pražském arcibiskupství.

Praha: Tisková konference (TK) s představiteli Rady evropských biskupských konferencí (CCEE) se koná v pátek 22.6. v 10.30 v audienční síni pražského Arcibiskupského paláce (Hradčanské nám. 16).

TK se zúčastní nový prezident CCEE biskup Amédée Grab (Chur/CH), bývalý prezident CCEE pražský arcibiskup kardinál Miloslav Vlk, generální sekretář CCEE Don Aldo Giordano, generální sekretář České biskupské konference (ČBK) Mons. Karel Simandl a generální sekretář Německé biskupské konference P. Hans Langendörfer SJ. Moderuje tiskový mluvčí ČBK P. Daniel Herman. Překlad zajištěn.

Hlavními tématy budou otázky bioetiky (genetické manipulace a klonování, eutanázie), dále problém prostituce a obchodu se ženami. Dalším tématem bude ekumenismus a Ekumenická charta (bude v češtině k dispozici) a činnost CCEE (křesťansko-islámský dialog).

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou