Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Jednu z tras Letního putování mládeže do Malých Svatoňovic zahájil biskup Duka

Datum publikace16. 8. 2001, 20.00
TiskTisk

Pro mladé poutníky do Malých Svatoňovic, kteří se dnes vydali na cestu z Hradce Králové, celebroval mši biskup Dominik Duka.

Hradec Králové: Cílem Letního putování mládeže jsou Malé Svatoňovice, kde se v sobotu 18. srpna uskuteční diecézní pouť. Mladí lidé putují pěšky nebo na kole z osmi různých míst královéhradecké diecéze - např. z Broumova, Náchoda, Chocně, či Vilémova.
Putování skupiny, která vyrazila z Hradce Králové ve čtvrtek 16.8., bylo zahájeno ranní mší v kapli sv. Klimenta, celebrovanou biskupem Dominikem Dukou.

Vlastní pouť začíná v Malých Svatoňovicích v sobotu 18.8. v 10.00 hodin a vyvrcholí bohoslužbou, kterou bude od 15.00 hodin celebrovat opět královéhradecký biskup Dominik Duka.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou