Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

1. národní Misijní kongres dětí

Datum publikace31. 8. 2001, 10.00
TiskTisk

První národní Misijní kongres dětí pořádá Papežské misijní dílo 29.9. ve Špindlerově Mlýně.

Špindlerův Mlýn: Historicky první národní Misijní kongres dětí, který připravuje Papežské misijní dílo (PMD), se uskuteční v sobotu 29. září ve Špindlerově Mlýně. V průběhu hlavního sobotního programu budou děti poznávat formou her a soutěží jednotlivé kontinenty, stavět misijní most, seznámí se s životem chudých lidí na misiích, prožijí misijní bohoslužbu obohacenou misijními prvky apod.
Na Misijní kongres jsou zvány nejen děti, ale i jejich dospělý doprovod (rodiče, katecheti, kněží).

Účastníci z větší dálky si mohou objednat levné ubytování a již v pátek odpoledne se zúčastnit misijního růžence a vybrat si z nabídky kulturních a sportovních aktivit.

Přihlášky, podrobný program a plakátky jsou k dispozici na adrese: Národní kancelář PMD, 543 51 Špindlerův Mlýn 33; tel/fax: 0438/49 30 58; e-mail: misie@vrchlab.cz.
Uvedené materiály (bez plakátku) jsou rovněž uloženy v příloze této zprávy - ve formátu rtf.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou