Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Nová fara v Nasavrkách

Datum publikace31. 8. 2001, 17.00
TiskTisk

Novou budovu fary v Nasavrkách požehná 2.9. biskup Dominik Duka.

Nasavrky: Novou faru v Nasavrkách na Chrudimsku požehná královéhradecký biskup Dominik Duka v neděli 2. září po mši, která začíná v tamním kostele sv. Jiljí v 9.30 hodin. Budovu fary postavili svépomocí místní farníci za přispění mnoha dárců a několika obcí farnosti.
92 dobrovolníků odpracovalo na stavbě od dubna 1999 do srpna letošního roku celkem 11.489 brigádnických hodin. Původní rozpočet 5,100.000 Kč byl snížen více než o polovinu také mnoha materiálními dary místních firem.

Původní nasavrcká fara byla zbourána již před léty a na jejím místě nyní stojí budova správy CHKO Železné Hory.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou