Lupa
Obsah Obsah
Portál

Katoličtí skauti budou nabízet srdíčka

Datum publikace19. 9. 2001, 17.00
TiskTisk

Čtvrtek 20.9. je Dnem dobré vůle. Do ulic měst a obcí vyjdou skauti nabízet srdíčka.

Ostrava: Skauti a skautky sdružení v organizaci Junák pomohou shánět finanční prostředky pro Výbor dobré vůle Olgy Havlové.

Čtvrtek 20. září bude celostátním Dnem dobré vůle, kdy do ulic měst a obcí vyjdou skupinky krojovaných skautů se srdíčky. Prodejem srdíček za cenu 20 korun tak mohou lidé přispět ke zlepšení podmínek dětí bez rodinného zázemí, kterým Výbor dobré vůle Olgy Havlové pomáhá.

Skupinka katolických skautů přijde nabídnout srdíčka také na biskupství v Ostravě. Ve čtvrtek 20.9. v 8.00 hodin dorazí zástupci skautů do přízemí biskupství a budou zaměstnancům úřadu a návštěvníkům budovy prodávat srdíčka. Poté se přesunou na další místa v centru Ostravy.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou