Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Bezdomovci se utkají v kopané

Datum publikace21. 9. 2001, 19.00
TiskTisk

Turnaj o putovní pohár si v sobotu 22.9. zahrají v Ostravě klienti 12 azylových domů z Čech a Moravy.

Ostrava: Dvanáct týmů složených z klientů charitních domů, které poskytují azyl bezdomovcům, se utká v sobotu 22.9. na hřišti v Ostravě - Svinově. Třetí ročník turnaje v malé kopané 'Samaritan Cup 2001' pořádá Charitní dům sv. Františka Ostrava a odstartuje v 8.00 hodin.

Do bojů o pohár proti sobě nastoupí bezdomovci z Ostravy, Opavy, Olomouce, Šumperka, Jeseníku, Plzně, Otrokovic, Prachatic, Karviné a Ústí nad Labem.
Turnaj organizuje Kolegium azylových domů Sdružení České katolické charity a zaštítila jej Diecézní charita ostravsko-opavská.
Za jednotlivé desetičlenné týmy mohou nastoupit výhradně klienti azylových domů a domů Armády spásy. V mužstvu mohou mít maximálně dva hosty úzce spjaté se zařízením, které o sociálně slabé občany pečuje.
Na hřišti se pak utká vždy šest hráčů podle pravidel malé kopané.

Hlavní cenou v turnaji je putovní pohár. Ten po třech vítězstvích, která po sobě nemusí následovat nebo po obhájení vítězství z minulého ročníku, zůstává majetkem vítěze.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou