Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Biskup Duka se zúčastní zakončení německo - českého kulturního týdne

Datum publikace21. 9. 2001, 19.00
TiskTisk

Královéhradecký biskup Dominik Duka se v sobotu zúčastní závěru Česko-německého kulturního týdne v Augsburku.

Augsburg (D)/Hradec Králové: Královéhradecký biskup Dominik Duka se zúčastní závěru Česko-německého kulturního týdne, který probíhá od 15.9 v Augsburgu.

Jedním ze závěrečných bodů programu, který pořádá krajanská Ackermann-Gemeinde, a který byl složen z mnoha koncertů, výstav, divadelních představení a dalších uměleckých produkcí, bude také sobotní diskuse na místní radnici o česko-německých vztazích a vzájemném partnerství. Zahájení týdne, spojeného s bohoslužbou, se zúčastnil královéhradecký emeritní arcibiskup Karel Otčenášek a jedním z hudebních těles, která se během této akce představila, byl také pěvecký sbor 'Da Capo' z královéhradeckého Biskupského gymnázia Bohuslava Balbína.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou