Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Tenis v českobudějovické diecézi

Datum publikace24. 9. 2001, 17.00
TiskTisk

Jednou z aktivit Diecézního sportovního klubu České Budějovice je také tenis. Každoročně pořádá diecézní tenisový turnaj a účastní se tenisového turnaje tří diecézí - Č. Budějovice, Pasov, Linec.

České Budějovice: Diecézní tenisový turnaj pro českobudějovickou diecézi proběhl v sobotu (22.9.) již popáté.
Zlato získal Václav Holub z Písku, stříbro si odnesl Stanislav Plášil ze Štěkně následován svým bratrem Jaroslavem Plášilem.

Kromě 'domácího' turnaje spolupořádá Diecézní sportovní klub také tenisový turnaj tří diecézí - Pasov (D), Linec (A), České Budějovice, který se letos konal 15.9. v hornorakouském Linci.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou