Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Ztracené kapele je 20 let

Datum publikace24. 9. 2001, 17.00
TiskTisk

Muzikanti rozdávali radostnou víru.

Praha: Ztracená kapela oslavila dvacáté výročí vzniku a vydání svého čtvrtého alba pro děti 'Zpíváme si písničku IV.' koncertem v sále kardinála Berana na pražském arcibiskupství.

Novému albu skupiny, které kromě písniček pro děti i dospělé obsahuje již druhé ordinárium pro mše s dětmi, požehnal v neděli 23.9. vicerektor Arcibiskupského kněžského semináře v Praze P. Antonín Forbelský.
V průběhu odpoledne naplněného atmosférou radostné víry si s kapelou ( Jana Svobodová, Boženka Šárková, Jan Štěpančík, Pavel Svoboda) přišli zazpívat její bývalí členové jako například Vojtěch Dynybyl, Maruška Ludvíková, Pavel Fischer a Jiří Jirkovský. Podrobnější životopis skupiny je možno nalézt na adrese: http://www.pastorace.cz v sekci články (ze 6.9. 2001).

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou