Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Biskup Duka se zúčastní diskusního setkání o česko-německých vztazích

Datum publikace2. 10. 2001, 21.00
TiskTisk

Mezigeneračního setkání sdružení Ackermann-Gemeinde na téma česko-německých vztahů se 4.10. zúčastní také biskup Dominik Duka.

Janské Lázně: Mezigenerační setkání na téma česko-německých vztahů, které pořádá sdružení Ackermann-Gemeinde, se uskuteční ve dnech 3.-6. října v rekreačním středisku královéhradecké diecéze Marianum v Janských Lázních.

Svou účast přislíbili mj. emeritní velvyslanec ČR v SRN František Černý, zástupci české duchovní služby v Německu, Václav Vaško, který bude besedovat o své knize 'Ne vším jsem byl rád' a další hosté.
Ve čtvrtek 4.10. se diskusního setkání zúčastní také královéhradecký biskup Dominik Duka.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou