Lupa
Obsah Obsah
Portál

Samolepky pro katechety

Datum publikace3. 10. 2001, 17.00
TiskTisk

Novou pomůcku v podobě obrázkových samolepek mají nyní k dispozici učitelé náboženství v ostravsko-opavské diecézi.

Ostrava: Pár hrdliček, dvě rybky, Noemova archa, betlémská hvězda nebo jesličky, ale i další motivy se staly součástí souboru samolepek pro katechety. Dvaatřicet jednoduchých obrázků nakreslila Petra Dejmková z Frýdku-Místku a ve spolupráci s Kartuziánským nakladatelstvím v Brně je vydalo Centrum pro katechezi ostravsko-opavského biskupství.

Samolepky, které mohou katecheti nebo kněží používat k odměňování dětí v hodinách náboženství, stojí pět korun a jsou vytištěny v modré barvě. 'Obrázky zachycují motivy z liturgického roku, které lze použít jako doplněk k učivu druhého ročníku,' řekla Eva Muroňová z Centra pro katechezi při ostravsko-opavském biskupství.

Samolepky lze objednat přímo u brněnského vydavatele na tel. čísle 05/74 15 88.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou