Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Biskup Duka se zúčastní konference o cisterciácích

Datum publikace23. 10. 2001, 19.00
TiskTisk

Konference o cisterciácích se 25.10. ve Vambeřicích zúčastní také biskup Dominik Duka.

Vambeřice: Konference pod názvem 'Řád cicterciáků v Dolním Slezsku' bude zahájena ve čtvrtek 25. října v 9.00 hodin v bazilice Matky Boží Královny rodin ve Vambeřicích mší, kterou bude celebrovat královéhradecký diecézní biskup Dominik Duka. Ten také převzal nad celou akcí patronát.

Cílem konference je představit bohaté kulturní dějiny a činnost řádu cisterciáků nejen v Dolním Slezsku, ale i v dalších oblastech Polska a Čech. O úloze tohoto řádu v kulturních dějinách Čech promluví prof. Kateřina Charvátová z Prahy.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou