Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Skončila humanitární sbírka oblečení

Datum publikace31. 10. 2001, 20.00
TiskTisk

Dnes skončila měsíční rozsáhlá humanitární sbírka oblečení, kterou uspořádala firma Kenvelo, humanitární organizace ADRA a Společnost křesťanů a Židů.

Praha: Několik skladů komerční firmy Kenvelo se podařilo naplnit oblečením, které darovali občané v rámci humanitární sbírky trvající celý měsíc říjen. Akce se uskutečnila díky občanskému sdružení Společnost křesťanů a Židů, které propojilo firmu Kenvelo (Kenvelo má jen v ČR na 60 obchodů s oblečením) a humanitární organizaci ADRA.

Humanitární organizace ADRA shromažďovala darované oblečení a následně lisovala do balíků, které byly označeny piktogramy (malé dítě, žena, muž atd.) a nyní jsou odváženy do zemí, kde je oblečení třeba. Např. na Ukrajinu je možné posílat každý týden plný kamion humanitární pomoci. Také současná situace kolem války proti terorismu se bohužel vyhrocuje ve velkou humanitární katastrofu.

Kontakt: předseda SKŽ Mgr. Robert Řehák; e-mail: skz_scj@yahoo.com; http://www.etf.cuni.cz/skz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou