Lupa
Obsah Obsah
Portál

Pracovníci diecézních center pro mládež se školí v Hradci Králové

Datum publikace14. 11. 2001, 11.00
TiskTisk

Další z řady studijních pobytů pro kněze, řeholníky a laiky, kteří se angažují v práci s mládeží, probíhá tento týden. Mezi přednášejícími je i biskup Arrigo Miglio - dlouholetý generální duchovní rádce italských skautů.

Hradec Králové: Sekce pro mládež ČBK připravila pro kněze, řeholníky a laiky, kteří se angažují v práci s mladými lidmi, další z řady studijních pobytů. V královéhradeckém Novém Adalbertinu se sešlo na 60 účastníků.

Biskup Arrigo Miglio, biblista a dlouholetý generální duchovní rádce italských skautů, se zamýšlel nad svobodou a výchovou mladého člověka na základě Písma svatého.
Kurz týmové spolupráce a komunikace připravili odborníci ze slovenské Nadace Jána Murgaše. Ve spolupráci se členy Evropské akademie pro demokracii budou hovořit o významu a historii Evropské unie.
V nabitém programu je také pamatováno na informace z právních předpisů, které jsou důležité pro práci s mladými lidmi.
Ve čtvrtek 15.11. dopoledne se účastníci školení setkají s královéhradeckým biskupem Dominikem Dukou.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou