Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Pěší výlet do Číhoště

Datum publikace16. 11. 2001, 14.00
TiskTisk

Převážně mladí lidé z několika farností v Posázaví vyrazí 17.11. z Ledče n/Sáz. na výlet do Číhoště.

Ledeč nad Sázavou: Pěší výlet z Ledče n/Sáz. do Číhoště, který se koná 17. listopadu u příležitosti Dne boje za svobodu a demokracii, připravilo již potřetí Katolické společenství mladých v Ledči. Jedná se o největší setkání mladých křesťanů ze středního Posázaví. Výlet je naplánován tak, aby se ho mohly zúčastnit už děti od 1. třídy.
Účastníci výletu, na který jsou zváni všichni, kdo nechtějí být sami, se sejdou v 8.45 hodin před kostelem sv. Petra a Pavla, odkud společně vyrazí přes Horní Ledeč do Číhoště. Po cestě jsou připraveny hry, v poledne oběd, povídání ve skupinkách a také fotbalové utkání. Mše s doprovodem rytmických písní začíná v číhošťském kostele v 15.00 hodin.

Cílové místo i termín konání akce jsou symbolické. Číhošť se stala v období komunistické totality symbolem pro ničení svobody a demokracie. Události označované jako 'číhošťský zázrak' byly začátkem otevřeného boje komunistů proti katolické církvi a křesťanství v naší zemi vůbec.

Kontakt: Tomáš Zdechovský, Kožlí 105, 582 93; mobil: 0777/888 300; e-mail: zdechovsky@christnet.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou