Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Konference o mládeži

Datum publikace27. 11. 2001, 19.00
TiskTisk

VII. konference o mládeži proběhne 30.11.-1.12. v Hejnicích.

Hejnice: V pořadí již 7. ročník Konference o mládeži, kterou pořádá Sekce pro mládež České biskupské konference (ČBK) za účasti biskupa-delegáta pro mládež Jiřího Paďoura, se uskuteční ve dnech 30.11.-1.12. v Mezinárodním centru duchovní obnovy v Hejnicích na Liberecku (Mater Formosa, Klášterní 1, Hejnice; tel: 0427/360 211). Konference s mottem 'Církev jako domov a škola společenství' se zúčastní zástupci diecézních center pro mládež, hnutí, komunit, řeholí a občanských sdružení.

Témata letošních diskusí: 'Co potřebují mladí lidé a co od církve očekávají?' a 'Jak předávat víru? Jaké cesty volit?'.
Přibližně 50 přítomných zástupců různých subjektů katolické církve bude mít příležitost debatovat i s plzeňským biskupem Františkem Radkovským, který vede Radu hnutí při ČBK.

Během konference bude spuštěna nová internetová stránka www.signaly.cz, která bude nabízet mladým lidem vývěsku různých akcí. Na programu je rovněž příprava 3. celostáního setkání mládeže, které se bude konat v srpnu 2002 ve Žďáru nad Sázavou.

Kontakt: P. Jan Balík, Sekce pro mládež ČBK, Thákurova 3, 160 00 Praha 6 - Dejvice; tel: 02/20 181 753 nebo 739; e-mail: mladez@cirkev.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou