Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

První adventní kalendář na mobilu

Datum publikace29. 11. 2001, 9.00
TiskTisk

Würzburg (D)/KNA: První adventní kalendář s mottem '24 chvilek - přeruš všední den' pro uživatele mobilních telefonů v Německu připravilo biskupství ve Würzburgu formou bezplatně zasílaných krátkých textových zpráv (SMS). Zájemci si mohou objednat texty pro adventní zamyšlení, které jim budou prostřednictvím SMS přicházet denně od 1. do 24. prosince, na adrese www.bistum-wuerzburg.de. Akce je však omezena pouze na 15.000 účastníků a poptávka je již nyní 'obrovská', jak sdělil mluvčí biskupství Bernhard Schweißinger.

'SMSkový' adventní kalendář chce pomocí 160 znaků alespoň na okamžik přerušovat předvánoční shon. Obsah jednotlivých poselství charakterizují organizátoři jako 'veselé průpovídky i zbožné průpovědi - nebo něco mezi tím'.
Nemá však zůstat jen u 'jednosměrné komunikace'. Spolu s krátkými poselstvími obdrží příjemci také internetové adresy, jejichž prostřednictvím mohou navázat kontakt s autory adventního kalendáře nebo odborníky na pastorační či věroučné otázky.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou