Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

III. mezinárodní konference o rodinné politice

Datum publikace7. 12. 2001, 17.00
TiskTisk

Ve dnech 10. a 11.12. se v prostorách jednacího sálu Senátu Parlamentu ČR setkají odborníci na rodinnou problematiku.

Praha: Na otázky co by měl dělat stát v rámci rodinné politiky a do čeho by naopak mluvit neměl, se budou zabývat účastníci III. mezinárodní konference o rodinné politice v Praze. Ve dnech 10. a 11.12. budou v jednacím sále Senátu Parlamentu České republiky rokovat zástupci rodinných iniciativ z České republiky, Německa a Rakouska. Akci podpořil Česko-německý fond budoucnosti a rakouské ministerstvo pro sociální jistoty.

První den konference zahájí blok referátů Christoph Grabenwarter z Bonnské univerzity, který bude hovořit o rodinné politice v Německu a Rakousku. Téma rozvine v dalším příspěvku Günther Danhel z vídeňského Institutu pro manželství a rodinu. Ve své přednášce se zamyslí nad rodinnou politikou v souvislostí se vstupem České republiky do Evropské unie. Během dvou dnů vystoupí řada dalších odborníků, kteří se také zapojí do diskusí s posluchači v připravovaných diskusních fórech či panelové diskusi na závěr konference.

Bližší informace: Národní centrum pro rodinu, Průchodní 2, 602 00 Brno; e-mail: ncpr@telecom.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou