Lupa
Obsah Obsah
Portál

Svatobarborské setkání v Nabdíně

Datum publikace7. 12. 2001, 19.00
TiskTisk

Setkání v zachráněném kostele sv. Barbory v Nabdíně (a následně ve Velvarech) se koná 8.12. od 9.00 hodin.

Nabdín: U příležitosti záchrany zanikajícího kostela sv. Barbory v Nabdíně u Velvar se zde uskuteční v sobotu 8.12. svatobarborské setkání pod názvem 'Památka znovuzrozená aneb kostel sv. Barbory v Nabdíně'.
Prohlídka kostela začíná v 9.00 hodin. Od 10.00 hodin následuje v Městském muzeu ve Velvarech lidová hra o sv. Barboře 'Král Marcián a Barbora, pannou zvána' v nastudování Střední odborné školy ve Velvarech (režie a úprava: Dr. Jan Pömerl). O hudební doprovod se postarají žáci a jejich učitelé ze Základní umělecké školy ve Velvarech.

Odjezd autobusu: Velvary - nám. 8.30, Černuc 8.40, Nabdín - kostel. Zpět do Velvar na divadelní představení a poté zpět do Černuce a Nabdína.

Kontakt: PhDr. Vladimír Přibyl, OkÚ Kladno, referát kultury; tel: 0312/602 451; fax: 0312/626 506; e-mail: vladimir.pribyl@oku-kl.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou