Lupa
Obsah Obsah
Portál

Biskup Malý navštíví věznici

Datum publikace18. 12. 2001, 10.00
TiskTisk

Do věznice ve Vinařicích zavítá dnes odpoledne biskup Václav Malý.

Vinařice: Pražský světící biskup Václav Malý navštíví dnes odpoledne, v doprovodu pracovníků Arcidiecézní charity (ACH) Praha, věznici ve Vinařicích na Kladensku. Beseda s biskupem začíná ve 14.00 hodin. Zúčastní se jí odsouzení a zaměstnanci věznice.
Před vstupem do věznice je nutné se předem ohlásit na čísle: 0312/67 41 27.

ACH Praha spolupracuje v rámci svého projektu 'Vězeňská pomoc' se všemi věznicemi, které se nacházejí na území pražské arcidiecéze. Velmi dobrá spolupráce je zejména s vedením vazební věznice v Praze-Pankráci, Ruzyni a ve Vinařicích.

Kontakt: Vězeňská péče ACH Praha, Pavel Šimek; tel: 02/24 24 65 19; mobil: 0603/51 68 99.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou