Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Vánoce bezdomovců v Praze

Datum publikace21. 12. 2001, 18.00
TiskTisk

Nabízíme přehled akcí, které pro své klienty a bezdomovce v Praze připravilo občanské sdružení Naděje.

Praha: Již tradiční štědrovečerní večeře s dárkovými balíčky pro bezdomovce je připravena na Štědrý večer ve středisku pomoci občanského sdružení Naděje v Praze (Bolzanova 5). Naplánovány jsou tři večeře za sebou, celkem pro 250 osob. První začíná již ve 12.00 hodin, druhá ve 14.00 a poslední v 16.00 hodin. Při odchodu obdrží každý účastník dárky a potravinový balíček.
Další společné večeře jsou připraveny pro ubytované mladé muže v Domě Naděje Vršovice a v ubytovně pro staré a invalidní muže v Radotíně. Na všech ostatních ubytovnách, kde budou mít možnost společně prožít zbytek večera, bude pro klienty připraveno občerstvení.

Na Štědrý den ráno od 9.00 hodin budou vydávány potravinové balíčky.
Ve svátečních dnech 25. a 26.12. budou ve středisku v Bolzanově 5 vydávány balíčky a čaj pro klienty vždy od 9.00 hodin.
Na všech ubytovnách poběží nepřetržitý provoz.
V posledním předvánočním týdnu budou klientům promítány filmy s duchovní tématikou - např. Desatero, Ježíš, Noemova archa, Ben Hur apod.

Bližší informace: Naděje Praha, www.nadeje.cz/praha.html; integrační program, www.nadeje.cz/integrac.html; reference: Petra Lakatošová, oblastní ředitelka; tel: 02/22521110; e-mail nadeje@nadeje.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou