Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Vánoční oběd s osamělými a chudými lidmi

Datum publikace21. 12. 2001, 19.00
TiskTisk

Vánoční oběd pro ty, kdo by jinak byli sami, pořádá 26.12. komunita Sant´Egidio v Praze.

Praha: Slavnostní vánoční oběd pro všechny lidi, kteří by jinak byli sami, pořádá již tradičně komunita Sant´Egidio o svátku sv. Štěpána (26.12.). Na oběd, který začíná ve 13.00 hodin v refektáři františkánského kláštera na Jungmannově nám. (vchod z Františkánské zahrady), zavítá také pražský světící biskup Jaroslav Škarvada.

Kontakt pro všechny, kdo chtějí přijít nebo pomoci s přípravou: Martin Vajsar, tel: 02/41 72 79 68 nebo 0737/13 43 27, e-mail: martin.vajsar@seznam.cz nebo Petr Koldinský, mobil: 0603/40 48 85, e-mail: pkoldinsky@seznam.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou