Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Živý betlém v Litomyšli

Datum publikace21. 12. 2001, 19.00
TiskTisk

Živý betlém bude v Litomyšli k vidění o slavnosti Narození Páně od 14.30 hodin na Toulovcově náměstí.

Litomyšl: Živý betlém pořádá již tradičně litomyšlská Naděje společně s muzeem, galerií, městským úřadem a církvemi v Litomyšli. Akce začíná 25.12. ve 14.30 hodin na Toulovcově náměstí, kde budou k vidění také živá zvířata (ovce, koně atd.) a ke slyšení vánoční koledy v podání různých pěveckých sborů z Litomyšle. Sbírka, která se koná u příležitosti této akce, bude věnována na konto 'Pomozte dětem'.

Bližší informace: pobočka Litomyšl, www.nadeje.cz/litomys.html; misijní program, www.nadeje.cz/misijni.html; reference, Ing. Jana Macková, vedoucí pobočky, tel: 0464/61 83 05, e-mail: nadeje.lm@worldonline.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou