Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Kampaň na téma milosrdenství a solidarita

Datum publikace28. 12. 2001, 18.00
TiskTisk

Katolická církev v Maďarsku chce rozvinout společenskou diskusi na téma milosrdenství a solidarita prostřednictvím cíleného programu ve sdělovacích prostředcích.

Budapešť (H)/KAP: Akce začala byla zahájena v letošním prosinci a potrvá celý následující rok. Pro začátek byly po celé zemi rozmístěny billboardy s obrazem děvčete, které láme chléb na pozadí známého Rembrandtova obrazu Milosrdný Samaritán. Stejný motiv se objeví postupně na všech církevních plakátech, v církevních médiích, novinách, ve veřejnoprávních i soukromých televizních stanicích i na pohlednicích.

I když je hlásání evangelia prvořadou úlohou církve, je třeba současně vidět i utrpení a nouzi lidí. Církev se proto obrací na všechny lidi dobré vůle v Maďarsku, aby projevili solidaritu s těmi, kdo trpí nouzí.

Obdobný komunikační program, který probíhal v zemi letos na jaře, se setkal s pozitivním ohlasem. Tehdy šlo o připomenutí tisíciletého jubilea křesťanství v Maďarsku.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou