Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Tříkrálový průvod s živým velbloudem

Datum publikace3. 1. 2002, 20.00
TiskTisk

V tříkrálovém průvodu v Plzni dnes nechyběl ani velbloud - 'erbovní zvíře' města.

Plzeň: V tříkrálovém průvodu, který dnes vyšel od plzeňské radnice po náměstí Republiky, nechybělo ani 'erbovní zvíře' města - živý velbloud. Průvodem byla v Plzni slavnostně zahájena Tříkrálová sbírka 2002. Velblouda sponzorsky zapůjčila plzeňská zoologická zahrada.

Průvod zahájil v mázhauzu radnice primátor Jiří Šamberger, který ke koledníkům promluvil společně s plzeňským biskupem Františkem Radkovským. Poté se koledníci vydali po náměstí ke katedrále, kde se 'tři králové' poklonili Jezulátku.

Během koledování budou Plzeňští, stejně jako loni, vozit na autě dřevěnou maketu velblouda.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou