Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Mládež brněnské diecéze se setká se svým biskupem

Datum publikace19. 3. 2002, 12.00
TiskTisk

Brněnská katedrála bude patřit mladým lidem také letos v sobotu před Květnou nedělí, tj. 23.3.

Brno: Tradičního setkání mládeže s biskupem Vojtěchem Cikrlem, které v brněnské diecézi probíhá vždy v sobotu před Květnou nedělí, se v posledních několika letech zúčastňují více než dva tisíce mladých věřících. Letošní setkání se ponese v duchu citátu z Matoušova evangelia 'Vy jste sůl země, vy jste světlo světa'.

Diecézní centrum mládeže připravilo do katedrály sv. Petra a Pavla následující program:
* 9.00 zahájení
* 9.30 katecheze biskupa Cikrleho
* 10.30 program v tématických skupinkách
* 12.30 oběd
* 13.30 odpolední program: prezentace poselství papeže Jana Pavla II. mladým lidem; beseda s biskupem
* 15.15 mše

Tématických skupinek, ze kterých si každý může vybrat podle svého zájmu, je celkem 11: O vzniku života (P. Marek Vácha), Etická mementa na prahu třetího tisíciletí (PhDr. Jan Šolc), Po stopách Ježíšových (Mons. Jiří Mikulášek), Misie nejsou vůbec daleko (P. Jiří Šlégr), Co je to volontariát? (P. Vít Zatloukal), Nazval jsem vás přáteli (P.ThLic. Pavel Havlát), Duševní hygiena aneb cesta ke spokojenosti, klidu a zdraví (prof. Lubor Míček), O partnerství (Ing. Vít Janků), Hledám své povolání (zástupci řeholí a řádů), Modlitební skupinka (manželé Radim a Renata Chmelíkovi), Křížová cesta městem (koná se letos již počtvrté).

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou