Lupa
Obsah Obsah
Portál

2. Celostátní fórum mládeže - tisková konference

Datum publikace16. 4. 2002, 14.00
TiskTisk

V pořadí již 2. Celostátní fórum mládeže se koná ve Žďáru nad Sázavou ve dnech 18.-21.4. Tisková konference se uskuteční 19.4. ve 12.30 hodin v budově Kolpingova díla ČR (Nám. Republiky 22).

Žďár n/Sáz.: 2. Celostátní fórum mládeže proběhne ve Žďáru nad Sázavou od 18. do 21. dubna. Pořadatelem této události, která přinese i mnoho podnětů pro Plenární sněm katolické církve v ČR, je Sekce pro mládež České biskupské konference a Asociace křesťanských sdružení mládeže.
Fórum tvoří nedílnou součást 3. Celostátního setkání mládeže, které proběhne ve Žďáru nad Sázavou od 13.8.2002.

Fóra mládeže se účastní na 110 delegátů. Jde o mladé lidi, kteří se aktivně zapojují do práce s mládeží v nejrůznějších iniciativách katolické církve. Zastupují jak práci na úrovni diecézí, tak i mnoho dalších iniciativ pro mládež pod vedením hnutí, řeholí, nových komunit a občanských sdružení.
S mladými lidmi se setkají katoličtí biskupové, včetně nedávno vysvěceného pražského biskupa Karla Herbsta.

Tisková konference se koná 19.4. ve 12.30 hodin v budově Kolpingova díla ČR (Nám. Republiky 22).

Bližší informace: www.signaly.cz nebo Kateřina Kubíčková, vedoucí tiskového centra fóra; mobil: 0605/832 091; e-mail: tisk-zdar@seznam.cz nebo Lucie Koutová, tisková mluvčí fóra; mobil: 0602/643 098; e-mail: tisk-zdar@seznam.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou