Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

X. Dny Josefa Zvěřiny

Datum publikace17. 4. 2002, 13.00
TiskTisk

Letošní výroční Dny Josefa Zvěřiny na téma 'Křesťané v občanské společnosti' se uskuteční ve dnech 31.5.-2.6. v Pastoračním středisku v Praze 6 - Dejvicích (Kolejní 4).

Praha: X. Dny Josefa Zvěřiny jsou tematicky zaměřeny především na působení církve ve veřejném prostoru, na priority a podobu její služby soudobé společnosti a na otázky integrace do Evropské unie. Pozváni jsou významní církevní představitelé, teologové, sociologové a odborníci z dalších oblastí. Rozsáhlý prostor bude již tradičně věnován diskusím v pracovních skupinách. Program setkání nabízí příloha této zprávy.
Akci pořádá Česká křesťanská akademie (ČKA).

Ubytování si hradí každý účastník sám. ČKA rezervovala určitý počet míst v Křesťanském domově mládeže za 300 Kč/noc/os. (350 Kč i se snídaní). Sobotní oběd a svačinu zajišťuje a hradí ČKA. Účastnický poplatek činí 150 Kč.

Přihlášky je třeba zaslat nejpozději do 30.4. na adresu: ČKA, Vyšehradská 49, 128 00 Praha 2; tel: 02/24 91 72 10; fax: 02/24 91 62 37; e-mail: cka.havlinova@omadeg.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou