Lupa
Obsah Obsah
Portál

Pokračování iniciativy Zlatá Praha

Datum publikace19. 4. 2002, 20.00
TiskTisk

Další setkání evangelizační iniciativy hnutí Fokoláre 'Zlatá Praha' se uskuteční 21.4. v 16.30 hodin v Praze 5 - Jinonicích.

Praha: Setkání s názvem 'Láska nevylučuje nikoho' se bude mj. zabývat některými aktuálními společenskými problémy - např. vztahem k sudetským Němcům a etikou v politické práci. Setkání se uskuteční v aule Fakulty humanitních studií UK v Praze 5 - Jinonicích (U Kříže 8 - nová červená budova u stanice metra B 'Jinonice').

Cílem této aktivity, kterou pořádá hnutí Fokoláre, je společné hledání duchovních hodnot jako základu pro obnovu našeho hlavního města, aby přívlastek 'zlatá' vyrůstal především ze vztahů mezi lidmi.

Bližší informace: Jana Friedová, Modletínská 2, 101 00 Praha 10; tel: 02/72 77 49 84; e-mail: czfprg@focolare.cz nebo Jiří Kratochvíl, Na Padesátém 47, 100 00 Praha 10; tel: 02/74 81 71 41; e-mail: czmprg@focolare.cz; www.focolare.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou