Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Další přijímací řízení ke studiu na KTF UK pro akademický rok 2002/3

Datum publikace29. 4. 2002, 10.00
TiskTisk

Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy (KTF UK) zveřejňuje informace o podmínkách dalšího přijímacího řízení pro akademický rok 2002/3.

Praha: Jedná se o přijímací řízení do studijního magisterského programu 'Teologie', obor 'Katolická teologie' v prezenční formě studia a magisterský studijní program 'Učitelství pro střední školy', obor 'Náboženské nauky' v kombinované formě studia. Přijímací řízení se řídí Řádem přijímacího řízení Univerzity Karlovy v Praze, který vychází ze zákona č. 111/98 Sb., o vysokých školách.

Přihlášky ke studiu přijímá Studijní a vědecké oddělení KTF UK v Praze. Přihláška se podává na předepsaném tiskopisu řádně a čitelně vyplněná a podepsaná. K přihlášce je třeba pevně připojit originál posledního dílu poštovní poukázky, kterou student uhradil poplatek za přijímací řízení na účet vedený u Komerční banky. Poplatek za přijímací řízení se v případě neúčasti na přijímacím řízení nebo neúspěchu u přijímací zkoušky nevrací. Přihlášky neúplné nebo nesprávně vyplněné nebudou zařazeny do seznamu uchazečů o studium. Je nutné jasně a zřetelně udat adresu trvalého bydliště a případnou adresu kontaktní, na kterou mají být zasílány pozvánky k přijímacím zkouškám a rozhodnutí o výsledku přijímacího řízení.

K přihlášce ke studiu v magisterském studijním programu je třeba přiložit:
* originál ústřižku o zaplacení poplatku za přijímací řízení
* kopii maturitního vysvědčení (studenti maturující v roce 2002 ji předloží u přijímací zkoušky)
* osvědčení o mravní bezúhonnosti, které kandidátům kněžství a zasvěceným osobám vystaví jejich ordinář nebo vyšší představený; ostatním pak duchovní, který je osobně zná.

Místo podání přihlášky: KTF UK, Studijní a vědecké oddělení, Thákurova 3, 160 00 Praha 6.
Administrativní poplatek činí 500 Kč. Komerční banka, číslo účtu 32034-061/0100, variabilní symbol pro složenky A-V, variabilní symbol pro banku 022.

Termín podání přihlášky: 15.7.2002.

Řádný termín přijímacích zkoušek: 2.9.2002 v 9.00 hodin pro magisterské prezenční studium a 3.9.2002 v 9.00 hodin pro magisterské kombinované studium.
Náhradní termín přijímacích zkoušek: 9.9.2002 v 9.00 hodin pro magisterské prezenční i magisterské kombinované studium.

Uchazeč má právo požádat o nahlédnutí do všech svých materiálů, které mají význam pro rozhodnutí o jeho přijetí ke studiu, a to do jednoho měsíce ode dne doručení rozhodnutí děkana. Tato lhůta neběží ode dne podání žádosti o přezkoumání rozhodnutí děkana do 10. dne následujícího po dni, kdy bylo doručeno rozhodnutí v přezkumném řízení; fakulta mu toto nahlédnutí umožní nejpozději do dvou měsíců ode dne, kdy o nahlédnutí požádal. Požádá-li však uchazeč o nahlédnutí do 7 dnů ode dne doručení rozhodnutí děkana, umožní mu fakulta toto nahlédnutí do 28 dnů ode dne doručení tohoto rozhodnutí.

Bližší informace o přijímací zkoušce jsou k dispozici v příloze této zprávy nebo na internetové adrese www.ktf.cuni.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou