Lupa
Obsah Obsah
Portál

Mše za zemřelé novináře

Datum publikace13. 5. 2002, 21.00
TiskTisk

Mši za zemřelé novináře bude celebrovat ředitel Radia Proglas P. Martin Holík v Brně 14.5. v 18.00 hodin.

Brno: Bohoslužbu bude v přímém přenosu vysílat Radio Proglas. P. Martin Holík bude tuto mši celebrovat ve studiu Radia Proglas v Brně (Barvičova 85) a bude ji obětovat za žurnalisty na celém světě, kteří zemřeli při výkonu svého povolání.
Vzpomínka se vztahuje ke Světovému dni sdělovacích prostředků, který letos připadl na neděli 12.5.

Sdělovacím prostředkům a zejména internetu byly věnovány modlitby rovněž při 7. pouti Radia Proglas, která se v neděli konala na Svatém Hostýně na Kroměřížsku. Mši pod širým nebem celebroval brněnský biskup Vojtěch Cikrle a zúčastnilo se jí na 6 tisíc lidí.

Radio Proglas je soukromá nekomerční rozhlasová stanice, vysílající pro celou rodinu, s důrazem na křesťanské pojetí hodnot. Vysílá 7. rok, nyní z vysílačů Brno 107.5, Praděd 93.3, Svatý Hostýn 90.6, Ještěd 97.9, Příbram 96.0, Nové Hrady 107.5, Uherský Brod 105.7 MHz. Provoz hradí svými přímými příspěvky sami posluchači, jichž je každý týden na 75 tisíc.

Internetová adresa: www.proglas.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou