Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

10 let humanitární organizace ADRA v České republice

Datum publikace20. 5. 2002, 18.00
TiskTisk

Slavnostní bohoslužba a koncert u příležitosti oslav 10 let činnosti humanitární organizace ADRA v České republice se koná 21.5. v kostele Církve adventistů sedmého dne v Praze 5.

Praha: Slavnostní bohoslužba a koncert u příležitosti oslav 10 let činnosti adventistické humanitární organizace ADRA (Adventist Development and Relief Agency) v České republice se koná 21.5. od 18.00 hodin v kostele Církve adventistů sedmého dne v Praze na Smíchově (Peroutkova 57).

Program slavnostního dne:
10.00 Seminář (do 11.30 hodin)
13.00 Tisková konference
14.00 Vernisáž výstavy dokumentující 10 let práce humanitární organizace ADRA
14.30 Malování a modelování s dětmi, vystoupení skupiny JAZZ SMILE (před budovou)
17.30 Dětské vystoupení
18.00 Slavnostní bohoslužba
18.45 Hudební vstup - Talichovo kvarteto
19.15 Pozdravné projevy ústavních činitelů, proslovy vedoucích pracovníků ADRA, předání pamětních medailí
20.00 Pohoštění pod lipami

ADRA Česká republika poskytuje a koordinuje rychlou pomoc při řešení krizových situací, vzniklých v důsledku živelných katastrof, válek a chudoby v různých částech světa. Pomáhá bez ohledu na rasovou, etnickou, politickou nebo náboženskou příslušnost. Občanské sdružení ADRA spolupracuje se všemi humanitárními organizacemi a jinými organizacemi, s nimiž se ztotožňuje v cíli a způsobu poskytování této pomoci. Jsou to zejména UNHCR, Červený kříž, Červený půlměsíc, ICS, IOCC, Diakonie, Charita, společnost Člověk v tísni atd.
Humanitární organizace ADRA organizuje rovněž - a to především mezi mladými lidmi - akce, kterými pomáhá prohlubovat vnímavost k potřebám druhých.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou