Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Fotbaloví fanoušci v buddhistických klášterech

Datum publikace21. 5. 2002, 14.00
TiskTisk

Na fanoušky chystající se do Koreje a Japonska na Mistrovství světa v kopané čekají noclehy v buddhistických klášterech.

Soul (Korea)/KAI: Již nyní je možné rezervovat si pokoje v největším buddhistickém klášteře v Koreji. Nabídka je určena speciálně pro turisty a fanoušky, kteří přijedou do země v souvislosti s Mistrovstvím světa v kopané. Za 30 tisíc wonů (necelých 26 euro) si turisté mohou rezervovat dvou až třídenní pobyt v buddhistickém klášteře.

Pro bližší seznámení zahraničních návštěvníků s buddhismem je určeno celkem 25 klášterů v celé zemi, které očekávají zahraniční hosty ve dnech 20.5.-30.6.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou