Lupa
Obsah Obsah
Portál

V Hradci nad Moravicí vystavují práce žáků církevní školy

Datum publikace21. 5. 2002, 12.00
TiskTisk

Vítězná díla výtvarné soutěže budou k vidění v minigalerii církevní školy od 23.5.

Hradec nad Moravicí: Výkresy s obrázky na téma 'Krása a tajemství Velikonoc', které vznikly při výtvarné soutěži, budou k vidění na výstavě v Hradci nad Moravicí. Vyhlašovatel soutěže - zdejší Církevní základní škola sv. Ludmily - vystavuje díla žáků ve školní minigalerii. Vernisáž výstavy s předáváním cen se uskuteční ve čtvrtek 23.5. v 15.00 hodin.

Oceněni jsou žáci ve čtyřech kategoriích podle věku. 'Do 1. ročníku dětské výtvarné soutěže bylo předloženo 156 prací z 8 škol a školských zařízení,' uvedli organizátoři akce. Učitelé vedli malé malíře k tomu, aby ve svých dílech zachytili především náboženskou tématiku slavení Velikonoc.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou