Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Den otců a dětí na hradě Sovinci

Datum publikace22. 5. 2002, 11.00
TiskTisk

Mimořádná akce se uskuteční 25.5. v olomoucké arcidiecézi - v rámci přípravy na Velehradskou národní pouť, která má letos téma 'Rodina'.

Olomouc: Netradiční setkání otců s dětmi se uskuteční v sobotu 25. května od 10 do 15 hodin v krásném a romantickém prostředí hradu Sovince u Rýmařova.

Často nebývá dost času nebo příležitostí k tomu, aby se setkali duchovní otcové - kněží s otci a dětmi ze svých farností a společně něco hezkého prožili. Jednu z takových vzácných možností připravilo Centrum pro rodinný život v Olomouci.
Program bude zábavný, soutěžní, poznávací i duchovní. Na závěr setkání bude od 15.00 hodin celebrována společná mše.

Na toto netradiční putování jsou zváni všichni otcové s dětmi všech věkových kategorií a také kněží s tím, aby ve svých farnostech vybídli otce, podpořili je a společně s nimi přijeli na 'Den otců a dětí' na hrad Sovinec.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou