Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Hnutí Cursillo zve na 9. národní setkání s tématem: Vytrvej a buď věrný

Datum publikace23. 5. 2002, 10.00
TiskTisk

Celonárodní setkání hnutí Cursillo v Ostravě se koná v sobotu 25.5. od 10.00 hodin v kostele sv. Josefa (Don Bosko).

Ostrava: Vážení přátelé, srdečně vás všechny zveme na setkání cursillistů, tentokráte do centra ostravsko-opavské diecéze. Vytrvej a buď věrný cestě, na kterou tě povolal Bůh. Říkáš, že to není vždycky snadné? Že zmizelo počáteční nadšení a slzy radostného dojetí? Právě proto přijď. Přijď se ujistit, že Bůh zůstává stejný včera, dnes a navždy.

Setkání začíná v sobotu 25.5. v 10.00 hodin v kostele sv. Josefa v Ostravě (Don Bosko, naproti autobusovému nádraží ). Po zahájení a svědectví účastníků je na programu ve 12.30 hodin mše. Po bohoslužbě následuje agapé (společné pohoštění). Setkání je otevřeno všem, kdo se chtějí povzbudit na cestě každodenního života s Bohem.

Cursillo, plným názvem 'Cursillos de cristianidad' je křesťanské hnutí nazvané podle krátkých kurzů křesťanské výchovy, které koná. Tato idea pochází ze Španělska, kde vznikla ve 40. letech XX. století. Roku 1963 bylo hnutí schváleno papežem Pavlem VI. a velmi brzy se rozšířilo do celého světa.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou